Chalet type Ree

Vakantiechalet type Ree

Dit prachtige canexel chalet biedt ruimte voor maximaal vijf personen en is voorzien van een moderne keuken en badkamer. Het perceel is zeer ruim en ligt wat hoger dan de weg waardoor u heerlijk kunt genieten van uw privacy.

 

 

 

 

 


Ligging:

Midden in het bosrijke gebied op het vakantiepark is het chalet gesitueerd op een ruim hoger gelegen perceel.

Het perceel heeft een oppervlakte van circa 150 m2. Hiervan wordt ruim 35 m2 door het chalet benut. De rest van de oppervlakte bestaat uit 50 m2 verharding en 65 m2 gras. Hierdoor biedt deze ruime plek verschillende mogelijkheden. Een ruim terras, zowel open als overdekt, een trampoline en daarnaast voldoende ruimte voor een spelletje op het gras.

Daarbij is de ligging van het chalet redelijk vooraan op het vakantiepark.

De receptie ligt ca 350 meter van het chalet vandaan.

Even warme broodjes halen voor het ontbijt of heerlijke snacks bij de snackbar. Een frisse duik in het zwembad of heerlijk genieten op het terras. De diverse faciliteiten zijn op korte afstand vanaf het chalet te bereiken.

De ligging van het chalet wordt op de bijgevoegde plattegrond van het vakantiepark aangeduid met het cijfer 13.

 


Indeling:

Het chalet biedt voldoende ruimte voor 5 personen.

De ruime sfeervolle woonkamer met naar buiten slaande tuindeuren heeft een hoekbank en een fauteuil, waar u heerlijk relaxed televisie kunt kijken.

De eetkamer heeft een vierkante eettafel met vijf stoelen dat voldoende ruimte biedt aan 5-personen.

De keuken is voorzien van veel comfort, zoals onder andere: een koelkast, een Senseo-apparaat,  een 4-pits gasfornuis en nog veel meer.

De badkamer heeft een modern betegelde douche/toilet voorzien van een badkamermeubel, spiegelkast en een nette douchecabine met thermostaatkraan.

Verder heeft het chalet twee slaapkamers waarvan één slaapkamer is voorzien van een tweepersoons boxspring en een ruime schuifwandkast. De andere slaapkamer is voorzien van een stapelbed en een enkel bed en een garderobekast.

Het chalet heeft tevens een ruime schuur van 3 x 3 m.

En als het regent en de buitentemperatuur is prima, dan kunt u met z’n allen heerlijk vertoeven onder het prieeltje.


Bereken hier uw prijs en reserveer:
Bereken hier uw prijs en reserveer